Wat is Prana Vinyasa Flow® yoga?

Prana Vinyasa Flow Yoga

Bij URBAN YOGIS is yoga creatief en energiek. Je kunt bij ons Prana Vinyasa Flow® yoga volgen. Deze vorm van yoga is ontwikkeld door Shiva Rea. Je beweegt op het ritme van je ademhaling. Alle houdingen gaan vloeiend in elkaar over, dit zorgt voor een prettige afwisseling tussen in- en ontspanning.

Yoga voor zowel beginnende als gevorderde yogi’s
De houdingen maak je op je eigen niveau. De verschillende niveaus van de houdingen noem je de krama’s. Dat maakt ook dat je niet lenig hoeft te zijn. Je kunt dus zowel als beginnende als meer gevorderde yogi veel plezier beleven tijdens Prana Vinyasa Flow® yoga. Natuurlijk wel met de nodige uitdaging, zowel geestelijk als lichamelijk. Maar uiteindelijk bepaal je zelf hoe inspannend of ontspannend jij je yoga practice maakt.

Solar- en lunar-lessen
Er zijn solar- en lunar-lessen. De solar-lessen zijn energiek en krachtig en de lunar-lessen zijn zachter en bedoeld om te gronden. De lessen hebben altijd een vaste opbouw, maar de houdingen zijn elke week anders. Samen werken we naar een of meerdere peakposes in de les. Dat zijn vaak houdingen waarvan je zelf niet verwacht dat je ze kunt.

Wil je meedoen? Meld je dan aan via deze link.

Voor meer informatie over Prana Vinyasa Flow® yoga ga naar www.shivarea.com.