Wie zijn wij?

Dit ben ik

Mijn naam is Laura Timmermans. Ik ben een gecertificeerd yogadocent in Prana Vinyasa Flow® yoga. Deze yogavorm beoefen ik al meer dan 10 jaar. In Eindhoven werd ik opgeleid door Svatava Novakova. In 2016 volgde ik een 200 RYT teacher training te bij Nele van Poucke. Ik volg ook graag lessen bij andere yogateachers. In het verleden volgde ik workshops en lessen van Maria Garré, Roberto Lim, Suze Retera, Courtney Bell en anderen. Ik volg jaarlijks workshops of retreats om geïnspireerd te blijven.

Bij URBAN YOGIS geven we uitsluitend Prana Vinyasa Flow® yoga. Persoonlijke aandacht vinden we belangrijk daarom zijn er maximaal 10 yogis in de les. Zo krijg jij tijdens de les de aandacht die nodig is om een houding op een juiste manier uit te voeren die past bij jou en je lichaam. Ik vind het  belangrijk om mensen aandacht te geven. Zodat tijdens de les iedereen zich gezien voelt. 

Je bent natuurlijk van harte welkom om eens te komen kijken. Om de sfeer te proeven, andere yogis te ontmoeten en te zelf ervaren.

Ik wil een gratis proefles boeken.